Let op! Het is nog steeds erg druk bij PostNL. Er kan daarom vertraging optreden.

Gender reveal

Gender reveal

Hier vind je de leukste en meest unieke gender reveal versiering. Wij hebben de beste combinatie van goedkope gender reveal decoratie en unieke versiering voor jullie gender reveal party.
Doordat wij veel zelf importeren en heel Europa afstruinen naar de meest unieke producten vind je alleen bij ons een echt unieke collectie gender reveal feestartikelen en versiering. 
Opzoek naar de leukste en meest goedkope geboorte versiering, ook dan zit je bij onze gender reveal shop helemaal goed.

Bestel eenvoudig de meest hippe gender reveal versiering.


Gender reveal party

Jullie zijn zwanger en willen binnenkort op spectaculaire wijze het geslacht van jullie kleine spruit bekend maken, wat leuk! Bij ons vind je de meest uitgebreide collectie gender reveal party feestartikelen. Een Gender Reveal feest is een trend die vanuit de VS overgewaaid is naar Europa en ook in Nederland word dit steeds populairder, niet zo gek ook want we zijn altijd wel in voor een feestje. Hoe gaan jullie het geslacht bekend maken? Willen jullie dat met een gender reveal confetti shooter, gender reveal ballon of een andere creatieve manier doen? 

Bekijk zeker onze blogs eens, daar vind je alle gender reveal inspiratie die je maar nodig kunt hebben.

Goedkope gender reveal ballonnen 

Een fantastische manier om het geslacht bekend te maken is door het laten ploffen van een gender reveal ballon! In de ballon zit roze of blauwe confetti en als je de ballon lekprikt knalt de gekleurde confetti alle kanten op! Goedkope gender reveal ballonnen bestellen doe je bij ons enorm eenvoudig en zo gebeurt. 

Gender reveal confetti

Een ontzettend leuke manier om het geslacht van jullie baby bekend te maken is met een confetti shooter. Schiet de blauwe confetti knaller af en overal schiet roze of blauwe confetti naartoe! Confetti shooter met gekleurd poeder bestellen? Wij hebben dat altijd volop op voorraad en leveren doorgaans binnen 24 uur.

Gender reveal poeder kanon

Geen zin in confetti? Bestel dan het poeder kanon! De roze poeder of blauwe poeder schiet meters ver en het is meteen duidelijk of het een jongetje of een meisje word. Roze gender reveal poeder kanon kopen? Bij ons bestel je dit goedkope poeder kanon eenvoudig en krijg je binnen 24 uur al geleverd. Blauw gender reveal poederkanon bestellen? Vanaf 50 euro leveren wij al gratis. Wees niet bang want ons poeder kanon is zowel CE als NEN71 gecertificeerd en is dus veilig voor huid, lichaam, haar, omgeving en milieu! 
Je kunt dus met alle vertrouwen zelfs op elkaar schieten, wel op eigen risico natuurlijk.
Bestel een roze gender reveal kanon met rook of confetti of bestel een blauwe! 

Gender reveal party organiseren

Bij ons vind je alle feestartikelen die jullie nodig hebben om jullie gender reveal feest te organiseren. Bestel de leukste geboorte slingers, geboorte ballonnen en andere gender reveal decoraties. Bestellen bij feestwinkel Fiesta is altijd een feest, wij hebben namelijk de grootste collectie unieke gender reveal feestartikelen en gender reveal artikelen van Nederland. Vanuit ons distributiecentrum in Deventer verzenden door heel Europa en leveren wij binnen Nederland doorgaans al binnen 24 uur. Vanaf 50 euro leveren wij helemaal gratis