Let op! Het is nog steeds erg druk bij PostNL. Er kan daarom vertraging optreden.

Cijfers & letters

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cijfers en letters Ballonnen

In deze categorie vind je verschillende ballonnen in de vorm van cijfers en letters. Deze zijn te gebruiken bij feestjes om leeftijd of naam te benadrukken. Je kunt het natuurlijk ook gebruiken bij speciale gelegenheden. Als onze ballonnen zijn geschikt om met helium gas te worden opgeblazen.

Herbruikbaar

Na het feestje kunt u de ballon leeg laten lopen en opbergen. Tot het volgende feestje weer begint en u ze weer erbij kunt halen. Zo heeft u er extra lang plezier van.

Hoe blaast u de folieballon op?

De folieballon kunt u gemakkelijk opblazen met de mond, een pomp of met helium. U steekt gemakkelijk een rietje in de ventiel van de folieballon en zo blaast u er gemakkelijk lucht in.

Na het vullen haalt u het rietje uit de ventiel. Het ventiel sluit dan automatisch. Wel is het belangrijk dat u de ballon niet te hard opblaast. Het zou zonde zijn als deze hierdoor knalt.

Cijfers en letters

Met onze letter ballonnen kunt u op een feestelijke manier een boodschap overbrengen. De letter ballonnen zijn van groot formaat en beschikken over mooie felle kleuren. Bestel vandaag nog jouw letter ballonen en ontvang deze morgen al.

Onze cijfer ballon bieden we aan in verschillende soorten en maten zodat iedereen wel de juiste ballon vind die bij hem of haar past. Dit allemaal voor een vaste lage prijs zoals u van ons gewend bent!

Aan de onder- en bovenzijde van de ballon vindt u lipjes waarmee u de ballon bijvoorbeeld een (nylon)draad kan bevestigen. U kunt ook aan elke ballon afzonderlijk een lintje maken.

Folieballonnen

Bestel vandaag nog jouw folieballonnen bij Feestwinkel Fiësta! Met een ruime keuze uit meer dan duizend verschillende folieballonnen onderverdeeld in verschillende categorieën. Vind gemakkelijk en snel Verjaardag ballonnen, leeftijd ballonnen, baby ballonnen, beterschap ballonnen, geslaagd ballonnen, decoratie ballonnen, cijfers & letters ballonnen en orbz ballonnen in een hand omdraai!

Cijfer en letter folieballon bestellen?

Ons bestelproces is erg eenvoudig! Kies uw product uit en plaats het in de winkelwagen. Vergeet niet de feestaccessoires mee te bestellen! 
Betaal veilig met Ideal, Paypal, Creditcard of één van de andere betalingsmogelijkheden via Molli.

Bestel vandaag nog jouw cijfer en letter ballon voor 16.00 en ontvang het morgen al in huis! Gratis verzending bij orders boven de €50,-!