Let op! Het is nog steeds erg druk bij PostNL. Er kan daarom vertraging optreden.

Geslaagd ballonnen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Geslaagd ballonnen

Ben jij? Of is jouw zoon of dochter geslaagd voor zijn of haar middelbare school? Of ken jij iemand die geslaagd is voor zijn of haar mbo, hbo of universitaire diploma? Dan is het natuurlijk hartstikke leuk om die gene compleet te gaan verrassen met een van onze geslaagd ballonnen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat iemand geslaagd is voor bijvoorbeeld zijn of haar rijbewijs, ook dan is het hartstikke leuk om verrast te worden met onze goedkope geslaagd ballonnen.

Wij bieden verschillende soorten helium geslaagd ballonnen aan. Naast de gewone ronde ballonnen hebben we ook ballonnen in verschillende vormen, maten en kleuren. Bestel vandaag nog heel eenvoudig en snel jouw helium geslaagd ballonnen!

Hoe gebruik je de helium tank

Voor je begint met de ballonnen opblazen voor je feestje is het heel belangrijk dat je zorgvuldig omgaat met de tank en je moet op de hoogte zijn van de zweeftijd van je ballon zodat deze het hele feest de lucht in blijven.

Om de tank te kunnen gebruiken moet je eerste het kraantje open draaien. Vervolgens plaats je jouw ballon over het tuutje heen en deze druk je vervolgens naar beneden, alleen dan komt de helium vrij en gaat het in je ballon.

Is de tank leeg? Dan kun je deze gewoon weggooien bij het regulieren afval. Zit er nog wat in dan kun je de kraan dichtdraaien en kunt u nog 12 maanden na opening de helium gebruike

 

Bestellen bij FeestwinkelFiesta.nl - uw online feestwinkel voor feestartikelen en feestkleding.

Ons bestelproces is erg eenvoudig! Kies uw product uit en plaats het in de winkelwagen. Vergeet niet de feestaccessoires mee te bestellen! 
Betaal veilig met Ideal, Paypal, Creditcard of één van de andere betalingsmogelijkheden via Mollie.