De mooiste trouw gastenboeken

De mooiste trouw gastenboeken

Het mooiste gastenboek voor jouw bruiloft

Op de mooiste dag van jullie leven nodig je natuurlijk iedereen uit die een belangrijke rol speelt in jullie leven. De mensen waarmee je deze prachtige dag wilt vieren en prachtige herrineringen mee wilt maken. 
Natuurlijk wil je dat deze mensen een leuke anekdote, lieve wens of tip achterlaten voor jullie. Leuk om eens terug te lezen! Op deze 

Je gaat trouwen en moet al aan zoveel dingen denken. Met deze blog proberen wij jullie te helpen om de keuze voor een gastenboek zo makkelijk mogelijk te maken! 

De keuze is gigantisch maar met de collectie gastenboeken van Fiesta maak je sowieso de juiste beslissing. 

wit gastenboek love

Wat is voor jullie het geschikte gastenboek?

Voor deze vraag zijn er een paar dingetjes waar je rekening mee moet houden.
Waar moet je aan denken?

 • Hoeveel gasten komen er? 
  Hoeveel bladzijden zullen zij invullen? *tip*Stellen doen dat vaak samen, dus daar hoef je niet extra ruimte voor te reserveren.
 • Wat is het thema van de bruiloft? 
  Vintage thema? Dan is een kraft gastenboek erg leuk. Of doen jullie het chic en elegant? Dan past een effen gastenboek zonder al teveel poespas erg mooi!
 • Zijn kinderen ook welkom?
  En mogen zij ook in het boek schrijven of krijgen zij hun eigen boek?
 • De ruimte zo effectief mogelijk benutten?
  Dan is een gastenboek met lijntjes natuurlijk perfect! 
*Bekijk hier alle gastenboeken voor bruiloften

bruin klassiek gastenboek bruiloft

Wanneer mogen de gasten het gastenboek invullen

 • Voor of na de ceremonieWanneer de gasten aankomen willen ze natuurlijk het liefst direct een lief berichtje schrijven in jullie prachtige gastenboek.
 • Tijdens de receptieTijdens de receptie gebeuren magische dingen, de liefde straalt van jullie af en dat voelen de gasten. Ze raken geïnspireerd om een prachtig krabbeltje te plaatsen.
 • Tijdens het feestJullie zijn inmiddels getrouwd, de eerste dans is geweest en de gasten hebben de tijd van hun leven. Een hapje en een drankje, iedereen geniet. 
  Een prachtig moment om het gastenboek te plaatsen waar de gasten in de loop van de avond een berichtje kunnen schrijven.

*TIP* Neem je een gastenboek zonder lijntjes? Leg er dan een polaroid fotocamera bij, dan kunnen de gasten leuke kiekjes bij hun bericht plaatsen! Bestel de leukste foto booth accessoires hier

 

houten alternatief gastenboek bruiloft