GRATIS VERZENDING VANAF €50 - ACHTERAF BETALEN - ONLINE SUPPORT - RUIM 30 000 TEVREDEN KLANTEN - KLANTCIJFER VAN 9,6

Zo plan je een geslaagde 1e verjaardag!

Zo plan je een geslaagde 1e verjaardag!

Het is zover, je kleintje is dan toch écht bijna één jaar! Dat gaat veel te snel hoor ik je denken. Daarom kun je de 1e verjaardag van je kleine spruit niet zomaar aan je voorbij laten gaan en moet dat natuurlijk uitgebreid gevierd worden. Wij hebben 5 simpele stappen voor je op een rijtje gezet zodat jij niks hoeft te vergeten!

 

 

 

1. De Uitnodigingen Denk na over wie je allemaal wilt gaan uitnodigen en maak eventueel een lijstje om niemand te vergeten. Onze tip is om niet al te veel mensen uit te nodigen omdat dit misschien een beetje overweldigend kan zijn voor je kleintje. Het is leuk om een ruimte vol met mensen te hebben maar je wilt het ook een beetje klein en simpel houden. Zorg er in ieder geval voor dat je familie en vrienden op de uitnodigingen lijst staat. Wanneer je gastenlijst klaar is kun je de uitnodigingen gaan versturen. Doe dit wel op tijd om eventuele afzeggingen te voorkomen. Je kleine wordt tenslotte maar één keer 1 jaar en daar wilt iedereen natuurlijk wel bij zijn!

 

 

2. Kies een thema Oke laten we eerlijk zijn, voor je kleine jarige job zal het waarschijnlijk niet echt veel uitmaken hoe de woonkamer eruit ziet maar voor jou en je gasten is het natuurlijk wél hartstikke leuk. En de honderden foto's die op dat moment worden gemaakt worden hier alleen maar mooier van! Er mag best uitgepakt worden want het is tenslotte wel een beetje een "mijlpaal". Kies de kleuren uit die je wilt gaan gebruiken en laat deze weer terug komen in je ballonnen, slingers, bordjes, bekertjes etc. Dit zorgt voor een mooi geheel! We hebben ook speciale thema pakketten die je hiervoor kunt gebruiken. Deze vind je hier. Of als je kindje ergens helemaal weg van is zoals bijvoorbeeld Bumba of Woezel en Pip dan kun je hier natuurlijk ook mee aan de slag gaan.

 

 

3. De taart Het zou geen verjaardagsfeestje zijn zonder taart, en een eerste verjaardag is dan ook geen uitzondering! Het leukste is om één grote en één kleine taart te nemen. Eentje waar de jarige job lekker mee kan smeren en eentje waar de gasten lekker van kunnen smullen. Op het internet zijn genoeg bakkers te vinden om een mooie taart te laten maken. Zelf een taart maken kan natuurlijk ook! Gebruik dan leuke taarttoppers om de taart mee te versieren

 

 

4. Sweettable. Wil je uitpakken en vind je langs gaan met een schaaltje komkommer, worst en kaas nou niet meer echt van deze tijd? Denk dan eens aan een Sweettable! Dit is ook makkelijk voor jezelf zodat je niet meer steeds je gasten hoeft te serveren en jij tenminste ook kan genieten van de verjaardag van je kleintje. Zo kunnen je gasten heel makkelijk zelf wat lekkers pakken en het ziet er ook nog is super leuk uit! Versier een grote tafel en zet hier lekkere hapjes en drankjes op en klaar is kees. Gebruik ook papieren wegwerp servies zodat wanneer iedereen weg is jullie saampjes nog even na kunnen genieten van de allereerste verjaardag van jullie kleintje in plaats van de afwas te doen.

 

 

5. De ballonnen Regel als laatste de ballonnen. Helium blijft namelijk niet heel lang in de ballonnen zitten en het zou zonde zijn als ze al op de grond hangen vóór het feest überhaupt gevierd is. Daarom raden wij het aan om de ballonnen op de dag zelf te vullen zodat je er het langste plezier van hebt of een speciaal soort gel te gebruiken waardoor de zweeftijd wat verlengd wordt. Mocht je daar nou niet toe in staat zijn omdat je het allemaal veel te druk hebt met al dat geregel dan kun je bij ons ook heliumballonnen bestellen, Je hoeft ze dan alleen nog maar op te halen. Voor meer informatie over het bestellen van helium ballonnen kun je altijd contact met ons opnemen. Ons assortiment aan ballonnen klik hier