Let op! Het is nog steeds erg druk bij PostNL. Er kan daarom vertraging optreden.

Clown kostuums

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Killerclown pak

Opzoek naar het perfecte killer clown pak? Bij ons vind je de meest uitgebreide collectie goedkope clown kostuums. Bestel vandaag nog het meest enge clownspak voor halloween of voor een themafeest. 

Tijdens carnaval of halloween zijn er veel soorten feestkleding die je kunt dragen, maar er is niets zo angstaanjagend als een killerclown pak. Dit zijn lieve pipo pakken of schattige clown kostuums, deze killer clown kostuums zijn echte hardcore griezels. Onze halloweenkleding spreekt altijd tot de verbeelding maar wanneer er een killer clown of horror clown tevoorschijn komt bibbert iedereen, niet zo vreemd ook want deze verschijning is wel écht héél erg eng! 

Over deze griezelclowns zijn veel films gemaakt en deze behoren tot de meest enge die er zijn, geen genre of typetje die zoveel nachtmerries veroorzaakt heeft als de griezel clown. Wil jij echt eng zijn en anderen die stuipen op het lijf jagen? 

Bestel vandaag nog jouw killerclown pak!

Killerclown wapens

Als killerclown kun je met een opgeblazen ballonnetje op pad gaan, dat is opzich al eng genoeg om mensen aan het gillen te krijgen en op de vlucht te laten slaan. Maar wanneer je dan ook nog eens extra dreigend overkomt door een horror clown wapen bij je te dragen sla je helemaal de spijker in de kop. Kies daarom uit onze collectie nepwapens vandaag nog jouw nepwapen. Bestel bijvoorbeeld een nep kettingzaag, bloederige machete, halloweenzaag of bijl met bloed.

Killer clown feest organiseren

Organiseer je een halloween themafeest en ben je opzoek naar het ideale halloweenkostuum voor dames en halloweenkostuum voor heren?
Zonder de juiste clown decoraties en goedkope clown versiering word het natuurlijk niets, killerclown tafelkleed, killerclown bordje en zelfs killerclown vlaggetjes hebben wij voor jou klaar liggen! Zoek je andere originele halloween versiering, dan hebben wij alles wat je maar zou kunnen bedenken want in onze halloween winkel hebben wij alles van halloween slingers en halloween vlaggetjes tot halloween ballonnen en zelfs alle zombie versiering en pompoen decoraties bestel je voor de laagste prijs bij ons.