Let op! Het is nog steeds erg druk bij PostNL. Er kan daarom vertraging optreden.

Versieringen & decoraties

Producten 1-48 van 171

48
 • 12
 • 24
 • 36
 • 48
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie

Producten 1-48 van 171

48
 • 12
 • 24
 • 36
 • 48
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie

Halloween decoratie

Het word Halloween! Tijd om alles zo eng mogelijk te versiering! 

Organiseer je een Halloween themafeest? Of wil je gewoon het huis of kantoor zo eng mogelijk versieren? Met onze hulp word dat een makkie! Hier vind je niet alleen de tofste feestartikelen maar ook de engste halloweenversiering. Halloween decoratie en halloween versiering kun je bij ons in alle maten en vormen bestellen en voor ieder budget hebben wij wel iets!

Halloween versiering

Wij hebben een enorm assortiment van de aller engste halloween versiering, geen wonder dat veel zakelijke klanten ieder jaar terugkomen om de nieuwste halloween decoraties te bestellen. Wij leveren regelmatig aan winkels, theater verenigingen, clubs, gemeentes en natuurlijk aan particulieren. Iedereen is bij ons welkom en heb je vragen of zoek je iets speciaals dan kun je het ons gerust vragen, wij helpen graag met zoeken. 

Wat je hier sowieso vinden kunt zijn halloween decoraties zoals skeletten, zombies (zelfs mét geluid!), lichaamsdelen, slingers en ballonnen maar ook allerlei nepdieren zoals spinnen, kraaien en ratten.

Verschillende Halloween versieringen & decoraties

Bent u opzoek naar bewegende decoraties dan bent u bij feestwinkel fiësta aan het juiste adres. Naast bewegende decoraties bieden wij ook goedkope skeletten aan die u kunt ophangen of neer kan zetten op bijvoorbeeld een tafel vol met andere tafelversiering. Wij hebben namelijk een groot assortiment aan tafelversiering in verschillende thema’s. Tover het plafond om met onze spannende vlaggenlijnen. Word het feestje nog spannendere en griezeliger dan zijn onze zombies en spoken versieringen echt wat voor jou! Dit kun je makkelijk aanvullen met clowns versieringen. Maar om nog in het Halloween thema te blijven kunt u ook gewoon kiezen voor pompoen versiering. Het feest is natuurlijk niet helemaal rond zonder Gordijnen en Backdrops dit zijn must-haves voor jou griezelfeest. Dit kun je zeker goed matchen met lantaarns en kaarsen dit zorgt geheid voor een griezelig effect. Wil je helemaal ervoor gaan en je kamer ombouwen tot een ‘spookhuis’ vergeet dan onze nepdieren niet. Ben je ook van plan om rondom het huis te gaan versieren neem dan een kijkje naar onze grafstenen.

Halloween tafeldecoratie

Als je een halloweenfeest organiseert dan mogen de tafeldecoraties niet ontbreken en ook daarvoor ben je hier natuurlijk aan het juiste adres. Want of je nou halloween bekers, een halloween tafelkleed of halloween zakdoeken zoekt hier bij de engste online feestwinkel van Nederland ben je aan het juiste adres! 

Skeletten versiering

Wat is nou meer halloween dan enge skeletten? Niets! Daarom hebben wij de engste skeletten van de wereld bij elkaar gezocht, nu hoef jij alleen nog maar de juiste te kiezen! 

Clown versieringen halloween

Tijdens halloween is het geweldig leuk om de mooiste thema's uit te lichten en clowns zijn daarvoor bij uitstek enorm geschikt. Clowns zijn eng, allemaal! 

Versier je huis of kantoor met de engste halloween decoraties! 

Halloween nep dieren en dierenskeletten 

Halloween is natuurlijk niet compleet zonder de engste heloween versiering! Bestel daarom vandaag nog de engste nep dieren en dieren skeletten zodat je jouw gasten de stuipen op het lijf kunt jagen.

Veel decoraties nodig? Bestellen met korting én op rekening

Organiseer je een groot feest of misschien wel een spooktocht waarvoor je veel halloween versieringen, decoraties en andere enge spullen nodig hebt? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen jullie met het samenstellen van het perfecte pakket. 
Wij kunnen kosteloos én vrijblijvend een voorstel doen waardoor jullie gegarandeerd de beste halloween versieringen van Nederland hebben!