GRATIS VERZENDING VANAF €50 - ACHTERAF BETALEN - ONLINE SUPPORT - RUIM 30 000 TEVREDEN KLANTEN - KLANTCIJFER VAN 9,6

Body Jewels

Body jewels

De nieuwste trend in festival landzijn body jewels! 
Het festival seizoen komt er weer aan en dat betekend dat er ieder weekend weer eindeloos veel te gekke feesten georganiseerd worden. Ben jij al helemaal klaar om los te gaan of zoek je nog gave accessoires waarmee je helemaal festival proof bent? Je hebt ze vast en zeker al op Instagram gespot en nu zijn ze ook hier verkrijgbaar, Body jewels! 

Mooiste body jewels voor festivals 

Onze body jewels zijn verkrijgbaar in de mooiste kleuren, de beste vormen en natuurlijk ook in verschillende maten. Hou je niet in want de body jewels van Fiesta kun jij je helemaal laten gaan. 

Body jewels voor meerdere festivals

Onze body jewels zijn vrijwel allemaal in een geheel te plakken, hierdoor is het super gemakkelijk om deze aan te brengen. Haal ze in een in keer los van de transparante onderlaag en plak ze eenvoudig op je lichaam. Natuurlijk kun je de losse boy jewels plakken waar je wilt, creëer zelf een prachtig kunstwerk en shine! 

Body jewels voor themafeesten

Even geen festival in de planning? Niet getreurd want deze prachtige en scherp geprijsde bodyjewels kun je ook perfect gebruiken voor verschillende themafeesten. Draag ze bijvoorbeeld tijdens carnaval, oktoberfest of halloween.