GRATIS VERZENDING VANAF €50
GEMAKKELIJK ACHTERAF BETALEN
ONLINE SUPPORT
RUIM 30 000 TEVREDEN KLANTEN - KLANTCIJFER VAN 9,6

Waterschmink

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Gerelateerde producten

Schmink op waterbasis 

Opzoek naar veilige en goedkope schmink? Wij leveren de hoogste kwaliteit schmink voor de allerbeste prijs. Deze schmink word ook door professionele grimeurs gebruikt voor bodypaint kunst en is van de absoluut hoogste kwaliteit.

Waterschmink van bijvoorbeeld PXP Professional Colours kun je eenvoudig via onze webshop bestellen. In feite werkt het net als waterverf, met een spons of penseel maak je de schmink iets vochtig waarna het vloeibaar wordt. Je kunt er dan mee gaan schminken en de mooiste schmink creaties maken. Heb je wat minder inspiratie en kun je daar wel een beetje hulp bij gebruiken bekijk dan ook zeker onze categorie schminkboeken eens.

Waterschmink 

Is uitermate geschikt voor op het lichaam of gezicht. Met de veilige waterschmink van Fiesta kun je zonder problemen op alle gezichten de mooiste creaties maken. Als je klaar bent met schminken kun je de schmink rustig laten opdrogen. Wanneer je het weer nat maakt kun je het gewoon weer gebruiken en zo kun je heel lang doen met jouw setje waterschmink.
Onze waterschmink is dus én van topkwaliteit én erg goedkoop! 

Bestel vandaag nog jouw schmink!