Let op! Het is nog steeds erg druk bij PostNL. Er kan daarom vertraging optreden.

Tafelen

Producten 1-48 van 157

48
 • 12
 • 24
 • 36
 • 48
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie

Producten 1-48 van 157

48
 • 12
 • 24
 • 36
 • 48
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie

Tafelversiering bruiloft

Jullie bruiloft is de mooiste dag van je leven en alles hoort er helemaal perfect uit te zien. Zo ook de tafels, de mooiste tafeldecoraties mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Welk bruiloftthema jullie ook hebben, wij hebben de perfecte tafelversiering voor jullie. Bestel vandaag nog de mooiste decoraties voor jullie bruiloft diner. Opzoek naar goedkope tafelversiering of chique tafeldecoraties? Wij hebben voor iedereen de perfecte collectie.

Plaatskaartjes bruiloft

Met onze plaatskaartjes laten jullie de gasten op een praktische en creatieve manier weten waar ze mogen plaats nemen. Voor ieder bruiloftthema en iedere stijl vind je bij ons de perfect bijpassende bruiloft plaatskaarten. Welke stijl jullie ook leuk vinden, of je nou gaat voor bijvoorbeeld krijtbord plaatskaartjes, vintage plaatskaarten of misschien wel pastel of landelijke plaatskaarten bij ons bestel je goedkope bruiloft plaatskaarten of de meest chique plaatskaartjes.

Stoeldecoraties voor jullie trouwerij

Tijdens jullie diner of ceremonie is het enorm belangrijk dat alles prachtig versierd is. Je trouwt maar één keer, dus laat ons jullie helpen om dit goed te doen. Standaard stoelen zijn zo saai en vaak ook zo lelijk, het is prachtig om ze echt onderdeel te laten zijn van jullie prachtige bruiloft. Gelukkig hebben wij de mooiste stoelversiering voor jullie klaar liggen. Met de mooiste bruiloft stoeldecoraties van ons tover je zelfs de meest lelijke en saaie stoelen om tot prachtige eye-catchers. 

Kaarsen

Wanneer wij zeggen dat je bij ons écht alles kunt bestellen voor jullie trouwerij dan menen wij dit. Zo bestel je bij ons de allermooiste kaarsen zodat jullie bruiloft die extra romantische uitstraling heeft want weinig dingen geven zoveel sfeer als de perfecte kaars. Bestel bij ons roze kaarsen, creme kaarsen, rode kaarsen, drijvende kaarsen en zelfs metallic gouden kaarsen. 

Bruidstaart toppers

De taart! Één van de leukste dingen van de trouwerij is het aansnijden van de bruidstaart maar zonder bruidstaart poppetjes is de taart niet compleet. Wist je dat er nog veel meer soorten toppers te koop zijn? Zo hebben wij houten taarttoppers, taarttoppers met tekst, taarttoppers met een vlaggetje en ook Mr & Mrs Taarttoppers hebben wij op voorraad. Bestel vandaag nog jullie eigen taart topper!

Tafelnummers 

Wil je eenvoudig laten zien waar je gasten mogen plaats nemen? Met onze originele tafelnummers is het fluitje van een cent.

Bruiloft Servies en bruiloft bestek

Bij ons vind je alles dat jullie nodig kunnen hebben om jullie gasten te laten genieten van het eten en/of de bruidstaart. Goedkoop houten bestek bestellen of de mooiste servetten, ideale bruiloftbordjes of zelfs de mooiste bekers? Kleed de tafel aan met het leukste bruiloft servies, vergeet niet om confetti te strooien! Dit handige wegwerpservies is stijlvol en kan na gebruik gewoon weg gedaan worden, de stijl van ons wegwerpservies past bij heel veel stijlen en bruiloft thema's. 

Bruiloft tafelloper 

Het versieren van de tafels hoeft niet moeilijk en duur te zijn, maar het moet er natuurlijk wel super uitzien. Met de unieke tafel lopers van ons tover je de saaiste tafels om tot een prachtig en romantisch spektakel.