Let op! Het is nog steeds erg druk bij PostNL. Er kan daarom vertraging optreden.

Houten speelgoed

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Houten speelgoed

Het mooiste houten speelgoed is tijdloos en blijft enorm lang mooi. Het is prachtig duurzaam speelgoed dat je vaak door kunt geven aan je kinderen of van broer naar broertje. Je kunt houten speelgoed bewaren voor later en zelfs na vele jaren opgeborgen te zijn is het nog net zo mooi, want houten speelgoed vergaat niet zomaar. 

Houten speelgoed voor alle leeftijden

Of je nou houten speelgoed kopen wilt voor je allerkleinste of voor een peuter met de meest kleurrijke verbeelding, bij ons ben je aan het juiste adres. De kwaliteit en duurzaamheid van deze producten is ongekend hoog, het gaat niet voor niets generaties mee! 

Eco vriendelijk speelgoed van hout

Met trots kunnen wij melden dat al ons houten speelgoed gemaakt is naar de BCSI enviromental standaarden. Dit speelgoed is dus niet alleen fantastisch leuk om mee te spelen maar is ook nog goed voor het milieu! Ons speelgoed is gemaakt van heldere en aantrekkelijke kleuren met leuke originele illustraties en tekeningen. Dit garandeerd dat jouw kind heerlijk lang plezier zal hebben van zijn speelgoed. 
Wij hebben speelgoed voor verschillende leeftijdsgroepen, namelijk voor 12+ maanden voor 18+ maanden en voor 3 jaar en ouder. 

Dit speelgoed helpt en ondersteunt ook de ontwikkeling van motorische vaardigheden en het denkvermogen omdat hiermee het kind uitgedaagd en geprikkeld word. 

Houten speelgoed voor 6+ maanden oud

Voor jouw kleintje van 6 tot 12 maanden oud hebben wij een uitdagende collectie speelgoed dat 100% veilig en uitdagend is. Hiermee kunnen ze vast spelenderwijs kennis maken met speelgoed en haar eigenschappen.

Houten speelgoed voor kinderen vanaf 12 maanden oud

Houten puzzels, trekspeelgoed en natuurlijk blokken. Met ons speelgoed voor kinderen van 1 jaar garandeer je dat jouw kind urenlang vermaakt is. Ze leren verbanden leggen en simpele puzzels maken, blokken stapelen en hun "huisdier" uitlaten.

Houten speelgoed voor kinderen vanaf 18 maanden oud

Het word alsmaar leuker en uitdagender! Met het speelgoed voor kinderen vanaf 18 maanden oud word deze groep donderstenen constant uitgedaagd, ze leren steeds meer en sneller. In hun eigen wereld spelen ze met hun eigen brandweerstation of zelfs een houten prinsessen kasteel, houten boerderij of politiebureau. Racen met houten auto's of het maken van ingewikkelder puzzels, met de houten speelgoed van Fiesta weet je zeker dat jouw kind de tijd van zijn leven heeft. 

Houten speelgoed voor kinderen van 3 jaar of ouder

Dit is het neusje van de zalm. Het allermooiste en meest uitdagende houten speelgoed.
Dit speelgoed garandeerd jaren speelplezier en ook de volgende generatie kan hier volop van genieten! De mooiste houten keukentjes, houten werkbanken mét houten gereedschap. Alles tegen de allerbeste prijs.

Waarom bestellen bij Fiesta?

Omdat wij er zijn voor je, niet alleen wanneer alles lekker loopt maar ook wanneer je vragen hebt. Opmerkingen? Graag, wij waarderen dat onze klanten meedenken en dat is wat wij ook graag met jou doen. Hulp nodig? Wij zijn er voor je! 
Heb je een speciale wens? Vraag het en wij denken graag mee.

Dit soort speelgoed word vaak gegeven als cadeau en dat mag natuurlijk niet fout gaan, dat begrijpen wij maar al te goed.