GRATIS VERZENDING VANAF €50 - ACHTERAF BETALEN - ONLINE SUPPORT - RUIM 30 000 TEVREDEN KLANTEN - KLANTCIJFER VAN 9,6

Dirndls

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dirndl of Tirolerjurk kopen

Ga jij naar een Oktoberfest of bierfeest? Dan is het natuurlijk mogelijk om in je normale kleren te gaan, maar je hoort er dan écht niet bij natuurlijk. Het is veel leuker om je in de mooiste Dirndl of Tirolerjurk te kleden en helemaal op te gaan in het feest.

Oktoberfest is een van de leukste feesten van het jaar en is een fantastische gelegenheid om eens helemaal los te gaan! Kleed je samen met je vriendinnen om en ga als groep op stap in de mooiste Dirndl of tirolerjurk en die vindt je natuurlijk bij feestwinkel Fiesta!

Oktoberfest jurk bestellen

Je kunt eenvoudig en snel bij ons het perfecte oktoberfest tiroler jurkje goedkoop bestellen. Wil je een dirndl snel hebben? Wij leveren binnen 24 uur tiroler jurken en dirndls, binnen een dag sta jij dus te hossen in jouw tiroler jurkje op een feest.

Lange tiroler jurk bestellen

Natuurlijk hebben wij tiroler jurkjes in verschillende designs en kleuren maar je kunt bij feestwinkel Fiesta natuurlijk ook een lange dirndl of een korte dirndl kopen.
Alle soorten en maten Dirndl's of Tirolerjurken vindt je bij carnavalswinkel Fiesta.
Bestel vandaag nog jouw goedkope tirolerjurk en ga los!  

Korte tiroler jurk - korte dirndl kopen

Naast een enorme collectie langere dirndls bestel je bij feestwinkel Fiesta met hetzelfde gemak de mooiste korte tiroler jurk of korte dirndl. Natuurlijk kun je goedkope korte tiroler jurkjes bestellen maar als je écht wilt shinen kun je ook de mooiste luxe korte tiroler jurkjes bestellen of luxe korte dirndl kopen.

Oktoberfest accessoires niet vergeten!

Koop je dat ene sexy kort tiroler jurkje? Dan mag je oktoberfest sokken of tiroler sokken natuurlijk niet vergeten. Bekijk ook zeker eens onze oktoberfest pruiken want met een tiroler pruik maak jij je oktoberfest outfit helemaal af!