GRATIS VERZENDING VANAF €50 - ACHTERAF BETALEN - ONLINE SUPPORT - RUIM 30 000 TEVREDEN KLANTEN - KLANTCIJFER VAN 9,6

Lederhose

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lederhose - Tiroler pak bestellen

Ga je naar Oktoberfest of naar een bierfeest in de buurt? Dan kun je natuurlijk niet aankomen in een spijkerbroek hé. Nee, je hoort er pas echt bij als je verkleed gaat in de traditionele lederhose! 
Gelukkig bestel je bij ons gemakkelijk de mooiste lederhose en goedkoopste tirolerpakken, want verkleed gaan hoeft natuurlijk niet duur te zijn. Doordat wij Lederhose en Tiroler pakken groot en slim inkopen kunnen wij u de allerbeste deal geven. 
De beste tirolerpakken voor de allerbeste prijs. 

Goedkope lederhose kopen

Goedkoop lederhose bestellen dat doe je gemakkelijk en snel bij Fiesta. 
Wil je echte lederen lederhose bestellen? Kijk dan niet verder. 
Bij Fiësta hebben wij zowel luxe lederhose als goedkope lederhose.

Luxe lederhose bestellen

Ga je naar het Oktoberfest of naar een bierfeest en wil je er helemaal bijhoren? Dan moet je natuurlijk wel een lederhosen aan! Wij hebben een uitgebreide collectie échte lederen lederhosen, denk bijvoorbeeld aan korte lederhose of lange lederhose.

Lange lederhosen bestellen

Iedereen zijn eigen lederhosen! En de een wil nou eenmaal langere lederhosen dragen. Misschien omdat het warmer is of omdat diegene het gewoon mooier vind. Bij Oktoberfestwinkel Fiesta bestel je gemakkelijk goedkope lange lederhose.
Natuurlijk hebben wij een grote collectie goedkopere langere lederhosen, maar je besteld met hetzelfde gemak ook luxe lange lederhose.
De keus is helemaal aan jou, laat ons weten wat je zoekt en wij maken het voor elkaar! 

Korte lederhose kopen

Toch liever korte lederhose bestellen? Geen probleem natuurlijk. 
In onze collectie lederhose vind je tal van korte lederhose en natuurlijk in verschillende prijsklasses.
Zo hebben wij de goedkoopste lederhosen van Nederland maar bieden wij ook luxe echt lederen lederhosen aan. 

Meerdere tirolerpakken bestellen - Dat betekend extra korting!

Het is natuurlijk fantastisch om met een vriendengroep naar de oktoberfeesten te gaan en dat doe je natuurlijk wel zoals het hoort, in een tirolerpak of lederhose. Je kunt een goedkoope tirolerpak bestellen voor iedereen maar ook een luxere lederhose van echt leer. Wat je ook zoekt en wat je budget ook is, bij Fiesta helpen wij jullie graag! 
Als vereniging of bedrijf zakelijk feestkleding bestellen? Ook dat is geen probleem. Wij helpen jullie graag met het zoeken van de juiste oktoberfestkleding in de juiste maten voor jullie groep. 

Waarom bestellen bij Feestwinkel Fiesta

Wij zijn niet voor niets de snelst groeiende online feestwinkel van Nederland! Bij Fiesta bestel je als je zeker wilt zijn van de allerbeste prijs én de allerbeste service! Onze klanten waarderen ons niet voor niets met een 9+.

Past je lederhose niet helemaal lekker? Retourneren is heel gemakkelijk en zo gebeurd! 

Lederhose sokken

Natuurlijk heb je bij jouw lederhose voor mannen ook juiste tirolersokken nodig. Lederhosen sokken of tiroler sokken hebben wij altijd ruim op voorraad en kunnen wij dus super snel leveren! Lekkere warme tiroler sokken voor bij je lange lederhose of korte lederhose.