Let op! Het is nog steeds erg druk bij PostNL. Er kan daarom vertraging optreden.

Lenzen

Producten 1-48 van 233

48
 • 12
 • 24
 • 36
 • 48
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie

Producten 1-48 van 233

48
 • 12
 • 24
 • 36
 • 48
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie

Goedkope partylenzen en kleurlenzen bestellen bij Feestwinkel Fiesta

Bestel vandaag nog de mooiste en beste kleurlenzen. Wij houden de prijs laag zodat jij extra veel plezier hebt van jouw lenzen. Kleurlenzen zijn niet meer weg te denken bij verschillende evenementen en themafeesten. Door het dragen van deze partylenzen zal jij zeker opvallen bij elk feest! Alle lenzen worden geproduceerd in overeenstemming met de cosmetische normen van de EU-cosmeticarichtlijnen en zijn daarom veilig te gebruiken, toch fijn om te weten dat jij je geen zorgen hoeft te maken om jouw ogen. 
Onze partylenzen leveren wij in allerlei kleuren en soorten en voor de meeste themafeesten hebben wij speciale funlenzen beschikbaar. Voor Halloween zijn funlenzen enorm populair en ook voor festivals worden veel partylenzen gekocht.

Alle soorten kleurlenzen verkrijbaar bij Feestwinkel Fiesta

Feestwinkel Fiesta beschikt over vele soorten kleurlenzen in zowel daglenzen als maandlenzen. Even geen feestje maar wil je wel een keer een andere kleur proberen? Probeer dan een keer de natuurlijke kleurlenzen uit ons assortiment! Deze zijn heel natuurlijk waardoor het bijna niet opvalt dat het kleurlenzen zijn. Ook hebben wij voor een griezelig effect scleralenzen in het assortiment. Deze scleralenzen die wij onder andere ook in het zwart aanbieden bedekken het hele oog waardoor het lijkt alsof je helemaal geen ogen meer hebt. En wij hebben natuurlijk ook andere diverse kleurlenzen zoals, witte kleurlenzen, kattenoog kleurlenzen, zombie kleurlenzen, kleurlenzen met diverse printjes, bloeddoorlopen kleurlenzen en natuurlijk nog veel meer! Je kan met onze kleurlenzen alle kanten op!

Goedkope fun maand lenzen

Lenzen op sterkte bestellen

Ook als je een bepaalde sterkte nodig hebt kun je bij ons terecht voor jouw eigen setje funlenzen. 
Wij hebben een ruim assortiment goedkope funlenzen op sterkte. Jaarlenzen op sterkte bestel je al voor minder dan 5 euro per set! 

Maandlenzen bestellen

Wil je net wat langer doen met jouw setje partylenzen? Bestel dan gerust onze maandlenzen. Deze zijn extra scherp geprijsd en sowieso de goedkoopste van Nederland. Voor deze prijzen kun je zelfs nog regelmatig afwisselen! 

Goedkope jaar funlenzen

Ga je een festival zomer in? Of wil je gewoon dat mensen denken dat je écht UV roze ogen hebt? Met de goedkope party lenzen van Fiesta ben jij klaar voor het aankomende jaar en kun je iedereen mooi voor de gek houden.

Goedkoopste daglenzen - dag partylenzen

Ga je naar een themafeest of misschien wel naar een festival? Wil je mensen laten schrikken of zelf gewoon boven de rest uitsteken en iets bijzonders doen? Bestel dan vandaag nog jouw eigen set partylenzen. Je besteld ze voor de allerlaagste prijs van Nederland en als je ze niet meer in wilt dan hoef je ze niet te bewaren maar kun je ze gewoon weg gooien, zo simpel is het. Partylenzen in verschillende kleuren en designs koop je voor de laagste prijs bij ons! 

Verzenden van goedkope partylenzen

De lenzen zelf zijn natuurlijk super scherp geprijsd, het zou zonde zijn als je dan enorm veel transportkosten moet betalen om jouw perfecte setje te ontvangen. Bij ons is dat gelukkig niet het geval! Want wij rekenen slechts 3,95,- transportkosten en al vanaf 25 euro krijg je ze helemaal gratis thuis gezonden! 

Lens vloeistof en lens accessoires

Goede funlenzen moeten natuurlijk goed behandeld worden! Met onze lenzen bewaarbakjes en goedkope lenzen vloeistof zijn al je problemen als sneeuw voor de zon verdwenen! 

Lenzen als accessoire bij je verkleedkleding

Je hebt je perfecte carnavalsoutfit al gekozen maar zoekt iets bijzonders om het af te maken? Dan is het dragen van de perfecte lenzen een prachtig en indrukwekkend accessoire. 

Zeker bij themafeesten als Halloween zijn finishing touches extra bijzonder, maak je halloween kostuum af met de mooiste accessoires van Fiesta.