Let op! Het is nog steeds erg druk bij PostNL. Er kan daarom vertraging optreden.

Backdrops

24 producten

48
 • 12
 • 24
 • 36
 • 48
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie

24 producten

48
 • 12
 • 24
 • 36
 • 48
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie

Goedkope backdrop/achtergrond bestellen

Ben je opzoek naar dé manier om jouw versiering eenvoudig en goedkoop naar next level te tillen? Bestel vandaag nog de mooiste backdrop!

Wanneer je een feest geeft wil je natuurlijk dat de feestruimte er prachtig versierd uit ziet. Je hangt de mooiste papieren slingers op en je blaast allemaal mooie ballonnen (tip! match de gekleurde ballonnen bij de kleur van je feestgordijn) op maar je zoekt nog nét dat ene om de versiering echt af te maken, die ene muur is namelijk wel érg wit en wel érg leeg.
Gelukkig kun je bij ons de oplossing vinden, namelijk de backdrop! 
Sommige mensen noemen het ook wel een feestgordijn of muurdecoratie. 
Met zo'n backdrop kun je een kale muur in een handomdraai omtoveren tot een mooie versiering. Wil je twee ruimtes van elkaar scheiden? Dan is een goedkope backdrop van Fiësta de ideale oplossing.

Kleuren en soorten feestgordijnen

Bij ons kun je meerdere soorten backdrops bestellen. Bestel bijvoorbeeld een feestgordijn gemaakt van losse slierten want deze maken de ietwat kale wand meteen een stuk vrolijker! 
Natuurlijk hebben wij ook backdrops in allerlei verschillende designs, bijvoorbeeld voor Halloween of met hartjes en bloemen. 
Backdrops zijn te krijgen in allerlei verschillende kleuren. Bijvoorbeeld gouden backdrops, roze backdrops, blauwe backdrops, iridescent backdrops en natuurlijk nog veel meer! 

Goedkope backdrops fotohoek

Backdrops in verschillende kleuren en ontwerpen zijn natuurlijk ook hardstikke leuk als achtergrond van een fotohoek. Als je niet wilt dat iedereen overal op het feest foto's maakt kun je met een originele backdrop van Fiesta snel en eenvoudig een fotohoek maken. 
Natuurlijk kun je dan leuke foto accessoires erbij leggen zodat iedereen leuke en gekke foto's maken kan. Gelukkig ben je bij de beste online feestwinkel van Nederland, want hier bestel je de beste feestartikelen. Liever zelf fotoprops maken? Bekijk dan direct onze DIY categorie zodat je zelf de mooiste props maken kunt.

Backdrop bruiloft

Zeker voor een trouwerij is een backdrop uitermate geschikt. Je kunt de allermooiste backdrop plaatsen zodat alle gasten prachtig op de foto staan, ideaal voor het foto album ook.

Zelf de mooiste decoraties maken?

Geen probleem want wij hebben een zeer uitgebreide collectie van de mooiste do-it-yourself producten. Bestel vandaag nog het mooiste satijnlint, goedkoopste chiffonlint, wees creatief en versier jouw backdrop extra met het mooiste inpakpapier van Nederland.  

Backdrop kopen bij Feestwinkel Fiësta

Feestwinkel Fiesta is de beste en leukste feestwinkel van Nederland.
Gespecialiseerd in carnavalsartikelen, versieringen en decoraties.
Carnavalswinkel Fiesta in Deventer is de snelst groeiende carnavalswinkel van Nederland! Bij ons kun je alle soorten decoraties bestellen. Bestel bijvoorbeeld alle soorten lampionnen, witte lampionnen, roze lampionnen en andere goedkope lampionnen. Vind je Pompoms leuker? Dan bestel je bij ons met hetzelfde gemak goedkope pompoms of natuurlijk slingers en vlaggetjes, die ook altijd populair! Bestel sligers eenvoudig per soort zoals crepe slingers, vlaggenlijnen, markeerlinten, goedkope letterslingers, papieren slinger en de altijd indrukwekkende tassel slingers