Let op! Het is nog steeds erg druk bij PostNL. Er kan daarom vertraging optreden.

Bekertjes

36 producten

48
 • 12
 • 24
 • 36
 • 48
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
 1. 60 Jaar Verkeersbord Borden - 8 stuks
  Speciale prijs € 3,38 Normale prijs € 3,49
 2. 50 Jaar Verkeersbord Borden - 8 stuks
  Speciale prijs € 3,38 Normale prijs € 3,49
 3. 40 Jaar Verkeersbord Borden - 8 stuks
  Speciale prijs € 3,38 Normale prijs € 3,49
 4. 30 Jaar Verkeersbord Borden - 8 stuks
  Speciale prijs € 3,38 Normale prijs € 3,49
 5. 25 Jaar Verkeersbord Borden - 8 stuks
  Speciale prijs € 3,38 Normale prijs € 3,49
 6. 21 Jaar Verkeersbord Borden - 8 stuks
  Speciale prijs € 3,38 Normale prijs € 3,49
 7. 18 Jaar Verkeersbord Borden - 8 stuks
  Speciale prijs € 3,38 Normale prijs € 3,49

36 producten

48
 • 12
 • 24
 • 36
 • 48
per pagina
Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie

Bekertjes

De mooiste en meest voordelige bekertjes voor jouw tafelversiering vind je uiteraard bij Fiësta! Wij hebben effen kleuren of super mooie felle kleuren, dus genoeg keuze! De leukste bekertjes koop je bij natuurlijk Fiesta, stevig materiaal en altijd de beste kwaliteit! Combineer onze mooie voordelige bekertjes met onze leuke bordjes als tafeldecoratie voor een geslaagd themafeest. Wij hebben allerlei verschillende mooie kleuren tafeldecoraties speciaal voor jou verzameld! Met onze tafeldecoratie kan geen enkel feest meer stuk! Onze versieringen erg geschikt voor allerlei soorten feesten.

Je besteld je versiering en tafeldecoraties uiteraard bij Fiesta, want voordeliger kan het nergens! Wij onderscheiden ons van onze concurrenten omdat we een ontzettend snelle service hebben en onze producten altijd van de beste kwaliteit zijn. We helpen je graag om de juiste producten voor jou te vinden. Onze mooie groene bekertjes kun je wegwerpen na gebruik, dus zo maak je het jezelf erg gemakkelijk, terwijl je wel een mooie en chique uitstraling krijgt. Wie wil dat nou niet?

Tafeldecoratie in alle kleuren!

Wij zijn professioneel in het verkopen van goedkope feestartikelen en goedkope decoraties. Bestel daarom de leukste versieringen zoals mooie bordjes en bekers en leuke ballonnen of slingers vandaag nog en wees gegarandeerd van een prachtig feest met de mooiste en voordeligste versieringen!

De goedkoopste effen tafelversiering online kopen? Dat is bij Fiesta zo gedaan! Het bestellen van mooie goedkope tafelversiering is enorm leuk om te doen, je kunt groene versiering bestellen voor een groen themafeest of een verjaardag in een groen thema! We hebben de leukste en voordeligste groene feestartikelen en decoraties, dus bij ons ben je altijd welkom!

Bij Fiesta hebben we de mooiste én leukste versieringen voor ieder themafeest! Wil jij een té gekke birthday? Wij hebben speciaal de mooiste en voordeligste versieringen, decoraties en accessoires voor jou in ons assortiment! De mooiste groene decoraties en accessoires vind je bij Fiesta.

Voor elke soort mooie versiering kan je bij ons terecht: Heb je een groen themafeest? Kies voor onze mooie goedkope tafelversiering voor een prachtig stralend effect op jouw feest. Heb je een paars themafeest? Dan hebben we speciaal voor jou de allerleukste ballonnen en slingers voor jou. Voor een verjaardag hebben we uiteraard ook de mooiste en voordeligste versieringen en decoraties speciaal voor een groot feest. Kies voor een verjaardag bijvoorbeeld onze mooie goedkope slingers in alle kleuren of kies onze leuke ballonnen.

Kies voor een van de voordeligste feestwinkels van Nederland, kies voor Fiesta.

Bestellen bij FeestwinkelFiesta.nl - uw online feestwinkel voor feestartikelen en feestkleding.

Ons bestelproces is erg eenvoudig! Kies uw product uit en plaats het in de winkelwagen. Vergeet niet de feestaccessoires mee te bestellen! 
Betaal veilig met Ideal, Paypal, Creditcard of één van de andere betalingsmogelijkheden via Mollie.