Wanneer je een feest geeft wil je dat er achteraf zo lang mogelijk over gepraat wordt, dit geeft immers aan dat het een groot succes was. Echter worden er zoveel feestjes gegeven, dat het na een tijdje moeilijk is om die van jou nog te onderscheiden. Daarom hebben we in deze blog een aantal tips op een rijtje gezet om jouw feest net dat beetje extra te geven. 

Geef je feest een thema

Het geven van een thema feest klinkt misschien als iets wat je deed toen je klein was. Maar ook op latere leeftijd is het nog hartstikke leuk! Een themafeest zorgt er namelijk voor dat de sfeer er lekker in zit. Wanneer je een thema gaat bedenken moet je onthouden dat niks te gek is, alles kan! Het is juist hoe gekker, hoe leuker. Zorg er wel voor dat je al je gasten op tijd op de hoogte stelt van het thema, zodat ze genoeg tijd hebben om een leuke outfit te vinden. Wanneer je de uitnodiging stuurt voor je feest is het leuk om deze ook aan te passen aan je thema, zodat je gasten meteen een goed beeld hebben bij het thema en wat ermee bedoeld wordt. 

Zorg voor leuke decoratie

Natuurlijk is een feest zonder decoratie nogal saai. Zorg er daarom voor dat je bijvoorbeeld genoeg aan de muur hebt hangen om zo de boel een beetje op te fleuren. Wanneer je een themafeest geeft zoals hierboven beschreven is het leuk als je je decoratie ook hierop aanpast. Daarnaast is het ook leuk als je zorgt voor leuke bekers of glazen, bijvoorbeeld eens iets anders dan de standaard rode cups. 

Zet een shisha neer

Een waterpijp is een leuk extraatje voor ieder feest en zal gegarandeerd een unieke toevoeging zijn. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel smaken om uit te kiezen, van bijvoorbeeld fruitige smaken zoals aardbei of banaan, tot meer kruidige smaken zoals kaneel. Op een feest is het leuk om meerdere smaken beschikbaar te hebben zodat er voor iedereen wel iets tussen zit. Een shisha kopen voor je feest hoeft niet altijd een dure aankoop te zijn. Zo heeft Shisha shop Amy Deluxe een breed aanbod aan goedkope shisha’s. Bovendien, wanneer je eenmaal een shisha hebt, kan je hem voor lange tijd gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *